Advies over financiën

Financiele hulp

Geldzorgen

Moeite met rondkomen en het hebben van schulden kunnen veel zorgen en stress veroorzaken. Voorkom dat deze problemen groter worden. 

Voor de juiste hulp kunt u terecht bij Avres. U kunt hier ook terecht als er (nog) geen sprake is van schulden, maar deze wel dreigen te ontstaan. 

Ook het Sociaal Team kan u hierbij helpen en u ondersteunen. Het sociaal team kan met u meekijken hoe u dit kunt of zou kunnen veranderen. Wij denken graag met u mee.

Voedselbank

Heeft u moeite met rondkomen, schulden of geen inkomen? Dit kan ervoor zorgen dat u geen of weinig eten kunt kopen. In dat geval kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een pakket van de voedselbank. U kunt op de website kijken of dit zo is. Komt u er zelf niet  uit? Neem dan contact op met het sociaal team of Avres. 

Administratie

Wanneer u moeite heeft met uw administratie, kunt u hulp vragen aan de Thuisadministratie van Humanitas. Bent u al bekend bij Avres? Dan kunt u vragen naar de formulierenbrigade.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties