Trainingen (gezondheid)

Sporten

Binnen het sociaal team Gorinchem vinden er regelmatig (groeps)trainingen plaats. Welke trainingen wij aanbieden, vindt u hieronder. Wanneer deze starten vindt u terug in de agenda op onze voorpagina. De trainingen zijn ingedeeld op onderwerp of leeftijd. 

Training: Opkomen voor Jezelf!

Voor wie: Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die wonen in Gorinchem en die willen leren beter voor zichzelf op te komen in verschillende situaties.

Doel: Nieuw gedrag en vaardigheden aanleren en sterker worden in verschillende situaties. Bijvoorbeeld luisteren, contact maken (“praatje maken”), nee zeggen, grenzen stellen, reëel denken, feedback en complimenten geven/ontvangen, goed reageren op manipulatief gedrag. Hierdoor ontwikkelt u meer zelfvertrouwen.

Verder belangrijk om te weten: Het is een doorlopende groep en de samenstelling van de groep wisselt tijdens de training. U volgt zoveel bijeenkomsten als u nodig heeft. Deelname is gratis.

  • Wanneer: één keer in de twee weken op maandag van 19:00 tot 21:00 uur
  • Waar: Spijksedijk 28 in Gorinchem

Aanmelding en info: trainer Suzanne Visser, 06-50747205 suzanne.visser@stgorinchem.nl  

Weerbaarheidstraining

Voor wie: Voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit Gorinchem die willen leren op te komen voor zichzelf, meer zelfvertrouwen willen krijgen en meer sociale vaardigheden willen aanleren.

  • Wanneer: van 15:30 tot 16:30 uur
  • Waar: Spijksedijk 28 in Gorinchem

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties